RAWBITE ChristmasRAWBITE Christmas

Hygge og traditioner

Jul med RAWBITE

Julen er en magisk tid, hvor sundhed, opskrifter og traditioner kan fusioneres på smukkeste vis. Vi elsker, når hverdagen fyldes med glæde og spænding i form af pakkekalendre og lækre sager, som sagtens kan udføres på bæredygtig vis. Få vores bedste opskrifter og gode idéer til en hyggelig decembertid.

RAWBITE Christmas

RAWBITE adventskalender

Skrab dig til lækre præmier

RAWBITE jul

Nemt og bæredygtigt

Spred glæde i december

Mangler du inspiration til en miljøvenlig, sjov og ikke mindst velsmagende jule- eller adventskalender?

RAWBITE jul

Julens helte: Kanel, appelsin og vanilje

Duften af jul

Du kender det: Når du piller den første juleappelsin eller bager de første småkager med kanel eller vanilje, så får julestemningen et boost!

RAWBITE jul

Juleopskrift

Veganske småkager med RAWBITE Apple Cinnamon

RAWBITE jul

Hygge

Traditionernes tid

Juletid er hyggetid – og i Skandinavien ved vi bestemt, hvordan man hygger sig! Som et dansk brand, er RAWBITE stolt af at kunne dele nogle af vores yndlings traditioner her i juletiden, så vi rigtig kan få spredt hygge rundt omkring i de små hjem.

RAWBITE jul

Opskrift

Julefrokost og veganer?

Har du nogensinde spurgt dig selv, hvorfor stort set alle retter på den klassiske julebuffet skal være kødholdige? Det har du nok, hvis du er vegetar eller veganer. Vi giver vores bud på et vegansk indslag her.

Hent inspiration her
RAWBITE jul

Opskrift

Veganske Mandelmakroner

Er du på udkig efter lækre veganske juleopskrifter? Bliv inspireret og prøv @klaraslife veganske opskrift på mandelmakroner med RAWBITE. Hurtigt, nemt, lækkert!