RAWBITE makroner

Veganske julekager: Lækre mandelmakroner med RAWBITE

Er du på udkig efter lækre veganske juleopskrifter? Bliv inspireret og prøv @klaraslife veganske opskrift på mandelmakroner med RAWBITE. Hurtigt, nemt, lækkert: Gå ikke på kompromis med julebagningen som veganer. Prøv nu!

Uanset om du er til veganske kanelsmåkager, cremede brownies eller en dessert med chokolademousse og et strejf af appelsin - RAWBITE’s julebageri byder allerede på masser af inspiration.

De uimodståelige mandelmakroner fra @klaraslife er blot endnu en lækker ny tilføjelse til vores opskriftskatalog.

Vidste du, at mandler som superfood også er en vigtig del af vores barer? På den konto er disse veganske småkager med mandler det perfekte supplement til dine julesnacks.

Lad os komme igang!

 

Opskrift på veganske mandelmakroner

Ingredienser:

150 ml aquafaba (som alternativ til æggehvide)

1 knivspids vinsten (alternativ til normalt bagepulver)

300 gram flormelis

400 g malede mandler

2 RAWBITE CACAO barer

Evt. bageoblater

Hele mandler som dekoration

De veganske alternativer:

Aquafaba er den lidt tykke væske, som kogte bønner ligger i (kikærter fungerer bedst). Det lyder måske ret usædvanligt, men det er et dejligt vegansk alternativ til æggehvider og kan nemt forarbejdes til pisket æggehvide. Væsken kan tages fra en dåse kikærter. Koger du friske kikærter, er kogevandet også velegnet.

Vinsten er det naturlige alternativ til bagepulver. Det har samme effekt som konventionel bagepulver, men indeholder ikke fosfat.

 

Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen til 140° over- og undervarme.

Skær RAWBITE barer i meget små stykker og stil dem til side.

Pisk aquafabaen med vinsten, indtil den er meget stiv (ca. ti minutter).

Bland gradvist flormelis i. Pisk yderligere 2-3 minutter.

Fold nu de malede mandler og RAWBITE-stykkerne i med en dejskraber.

Lad småkagedejen hvile i 30 minutter. Brug derefter en ske til at lægge små klatter af dejen på bageoplaterne. (Man kan også bare lægge dem direkte på bagepapiret.) Efter at have lagt en hel mandel oven på hver makron, læg dem på en bageplade med bagepapir.

Bag derefter hver plade i ovnen i 30 minutter.

Afhængig af makronernes størrelse og hvor mørke du vil have dem, vil bagetiden variere. Småkagerne skal stadig være bløde, men ikke flydende.

Lad makronerne køle af og server!

I øvrigt: Hvis du pakker julesmåkagerne lufttæt, vil de kunne holde sig friske i flere uger. Hvis du kan modstå dem så længe...

Du kan finde mere inspiration til julegaver, lækre opskrifter til juletiden eller ideer til DIY julekalendere i vores RAWBITE julekollektion.

God jul fra RAWBITE Teamet.

Pure Taste. Pure Joy.