RAWBITE er en frugt- og nøddebar - perfekt som
mellemmåltid, til at have med på farten eller før/efter en træning. Den findes i 10 forskellige smagsvarianter: Cashew, Cacao, Coconut, Lime, Peanut, Apple
Cinnamon, Vanilla Berries og Orange Cacao. Derudover har vi vores to proteinbarer: Crunchy Almond og Smooth Cacao.

Nogle gange lanceres der yderligere smagsvarianter som “LIMITED EDITION”.

RAWBITE blev udviklet i 2009 af tre venner ved deres køkkenbord i København. I dag sælges RAWBITE-barerne i mere end 30 lande.
RAWBITEs hovedkvarter ligger i Bagsværd tæt på København. Barerne er produceret i Danmark og Holland.

RAWBITE-barerne er 100 % ØKOLOGISKE, VEGANSKE, GLUTENFRI, FIBERRIGE og UDEN TILSAT SUKKER (produktet
indeholder naturligt forekommende sukkerarter). De smuldrer eller udtværes ikke, og de bevarer deres tekstur ved både varme og kolde temperaturer. Dette gør dem til en perfekt snack at have med sig.

Det danske ord “rå” dækker over betydningen som hård, groft og uraffineret. Vores varemærke er en manifestation af, hvordan vi ser vores produkt i en kompleks verden.Vi har en klar filosofi uden kompromiser. Vi genkendes på vores simple, farverige emballage og det solide murstensformat. Sammenfattende står RAWBITE for at være enkel og ukompliceret.

RAWBITE-barerne passer perfekt til en aktiv og bevidst livsstil. De er 100 % ØKOLOGISKE, VEGANSKE, GLUTENFRI, FIBERRIGE og UDEN TILSAT SUKKER (produktet indeholder naturligt forekommende sukkerarter). De passer i enhver taske og er nemme at have med f.eks. når du rejser eller til din næste træning.

Ja, alle RAWBITE-barer er VEGANSKE, GLUTENFRI og LAKTOSEFRI. De indeholder IKKE TILSAT SUKKER (produktet indeholder naturligt forekommende sukkerarter), og de er 100% ØKOLOGISKE. Derudover indeholder de ikke palmeolie.

Alle barer indeholder mandler og/eller cashewnødder. Der er ingen hasselnødder i. Smagsvarianten “PEANUT” indeholder jordnødder. Denne bar er dog produceret på et separat produktionssted i Holland for at minimere risikoen for jordnøddespor i vores andre smagsvarianter.

Vores RAWBITE proteinbarer er en kilde til protein takket være risproteinpulver, kerner og nødder. Dette gør barerne velegnede som snack før/efter træning og er perfekt til en aktiv livsstil.

Læs mere om vores Proteinbarer

RAWBITE-barer er en lækker snack som mellemmåltid og til at have med på farten, f.eks. før/efter træning eller under en rejse. De smuldrer eller udtværes ikke, og de bevarer deres tekstur ved både kolde og varme temperaturer, så du kan både have dem med på stranden og på skipisterne.

Det afhænger af dine præferencer:

Frisk – Lime, Vanilla Berries

Sød - Coconut, Apple Cinnamon

Den klassiske, bløde konsistens - Cashew

Før/efter sport - Protein Smooth Cacao eller Protein Crunchy Almond

Lyst til chokolade? – Cacao, Orange Cacao, Protein Smooth Cacao

Har du lyst til noget salt? - Peanut

Frugtagtig og lækker sprød - Vanilla Berries, Lime, Orange Cacao

Alle vores single barer på 45, 50 g eller 15 g (udover vores Peanut bar) er pakket i en 3-lags folie, som er lavet af plastik >PET,PE<. Vores Peanut bar, som produceres i Holland,
er pakket i en 2-lags folie, som også er lavet af plastik. Begge folier er valgt for at beskytte barerne på bedste vis og sikre lang holdbarhed og undgå
madspild. Du skal sortere begge emballager i restaffald.

Vores display kasser med 12 x 50 gram barer og vores snackbox med 45 x 15 gram barer er lavet af pap. Begge emballager skal sorteres som pap (PAP 21). Hvis du alligevel er usikker på lige netop din affaldsordning, så tjek med din kommune.

Når du bestiller RAWBITE i vores webshop sender vi dem i miljøvenligt genanvendeligt pap. Det grønne fyldmateriale i kasserne er lavet af plantestivelse og er biologisk nedbrydeligt.

Udover at kunne købe RAWBITE her i vores webshop, så kan du finde RAWBITE i mange supermarkeder, helsekostbutikker og tankstationer i Danmark.

Helt konkret kan du finde os i bl.a. Helsam, Føtex, Bilka, Irma, Kvickly, Magasin, Matas, Super Brugsen, 7-11, Q8 og Circle K.

Du kan også finde RAWBITE på en del caféer, som fx Nordisk Films caféer. Det er dog ikke altid hele sortimentet, som alle fører.

Se også vores  forhandlerliste.

Hvis du ikke kan finde din yndlings RAWBITE i dit supermarked eller butik, kan du altid spørge butikslederen, om de kan tage den med ved næste bestilling. Det hjælper både dig og os – win-win!

Når du køber RAWBITE direkte i vores webshop er det muligt at betale med kreditkort, såsom Mastercard, Visa, Maestro, Amex
eller Dankort. Derudover kan du betale med MobilePay. Sluttelig kan du også anvende ApplePay samt Google Pay.