RAWBITE fibre

Om os

Filosofien og idéen bag RAWBITE

Idéen bag RAWBITE er helt simpel og ligetil: En frugt- og nøddebar, som er 100 % økologisk, vegansk, glutenfri, uden laktose og palmeolie - samt ikke tilsat sukker (indeholder naturligt forekommende sukker) eller farvestoffer. Kun 100 % rene ingredienser!

Den rene, ærlige smag - baseret på kun tre hovedingredienser: Dadler, mandler og cashewnødder i en økologisk kvalitet - giver dig den gode følelse af at spise med både god samvittighed og nydelse.  

Det understreger RAWBITE’s klare budskab: Mindre er mere - naturen har ikke brug for tilsætningsstoffer.

RAWBITE barer passer til en bevidst og aktiv livsstil og er perfekt at have med i tasken eller lommen: Barerne drypper, krummer, smelter eller fedter ikke - lige meget ved hvilken temperatur!

Pure Taste. Pure Joy.

RAWBITE Om osRAWBITE Team

Om os

Mød teamet

RAWBITE produktionen

Om os

Produktionen

Lige siden RAWBITE første gang blev produceret ved et køkkenbord i 2009 af de tre oprindelige danske stiftere, har vi udviklet opskrifterne kontinuerligt og bragt til perfektion. Vores barer produceres stadig i Danmark* med den største respekt for de bevidst udvalgte ingredienser. Vi fortsætter vores arbejde med den største overbevisning om, at mindre er mere. 

*) Vores Peanut bar bliver produceret i Holland for at minimere risikoen for spor af peanuts i de andre varianter.

RAWBITE Active Summer

Om os

Jobmuligheder og kultur

RAWBITE er mere end blot endnu en bar på hylden. Sammen som et entusiastisk og dedikeret team, lægger vi masser af positiv energi og kærlighed i udviklingen af RAWBITE's produkter. Særligt kombineret med vores passion for forskellige sportsgrene og en sund livsstil.

Vores kultur er karakteriseret af et højt tempo og konstant optimering. Vores ambitiøse mål kræver løsningsorienterede og positive mind-sets. Vi er et lille, dedikeret team, som arbejder sammen for RAWBITE's fremtid! 

Vi er mega glade for vores barer, og vi håber du vil elske dem lige så højt, som vi gør!