Community

RAWBITE blev opfundet af vores grundlæggere som en lækker snack, der skulle passe perfekt til deres aktive livsstil. Oprindeligt blev barerne skabt hjemme i deres eget køkken, men i dag sælges barerne i mere end 30 forskellige lande. Især for vores ambassadører, som er nogle af de bedste atleter inden for flere forskellige sportsgrene er RAWBITE blevet en vigtig del af deres kost. Læs meget mere om hvad de godt kan lide ved vores barer. 

Sparta Atletik & Løb
Løb

Sparta Atletik & Løb

“RAWBITE er perfekt når man er på farten uanset om det er med løbeskoene på eller i kontorhabitten. Passer lige til den lille sult og kan være i løbelommen eller tasken”.
Stine Møllebro
Triatlet

Stine Møllebro

"Rawbite er en fast ingrediens i min hverdag, og har været det i mange år. Alle varianter er meget velsmagende, og samtidig er det sundt brændstof til både krop og hoved."
Rask & Precht sejlerteam
49er jolle

Rask & Precht sejlerteam

"RAWBITE bars er en essentielt del af vores træning, når vi er ude på vandet og træne. Med RAWBITE får vi den nødvendige og stabile energi."
Christian Farstad
Kajakroer

Christian Farstad

"Jeg synes, RAWBITE er de bedste barer på markedet. Dels smager de forskellige varianter bare super lækkert, derudover er de sunde, fordi de er lavet af naturlige råvarer."
Anissa Morath
Windsurfer

Anissa Morath

“Min yndlings RAWBITE er helt sikkert LIME, fordi den er så frisk i smagen, og den er altid god før en træning. Når jeg træner har jeg brug for et sundt energiboost og et mål.”
Nina Grunow-Jensen
Fægte- og sejlsportsudøver

Nina Grunow-Jensen

“RAWBITE er perfekt til mig, når jeg skal ud til langvarige konkurrencer. Det giver mig en perfekt energi, til når jeg skal restituere i pauserne.”
Ann Sofie Bækgaard
Yogalærer

Ann Sofie Bækgaard

“CACAO er min yndlings. Den smager af forbudt chokolade, og giver mig en følelse af at forkæle mig selv, når jeg rent faktisk nærer min krop og alle mine celler på en meget sund måde.”
Rasmus Kiilerich Kragh
Klatrer

Rasmus Kiilerich Kragh

“Det er svært at vælge, hvilken en der er min yndlingssmag. For at yde mit bedste har jeg brug for det rigtige udstyr og selvfølgelig den rigtige energi. Her har RAWBITE med sine forskellige smagsv...
Lars Simonsen
Ekstremsvømmer

Lars Simonsen

“På min svømmetur langs den danske kystlinje havde jeg RAWBITE-barer med mig hver dag. De fylder ikke så meget, de er sunde og fyldt med energi.”