RAWBITE pakkekalender

Pakkekalender - tæl dagene ned på den bæredygtige og veganske måde

Mangler du inspiration til en miljøvenligere, sjovere og ikke mindst velsmagende julekalender eller adventskalender? Læs videre!
INGEFÆR – RODEN TIL ALT GODT! Læse Pakkekalender - tæl dagene ned på den bæredygtige og veganske måde 4 minutter Næste KAKAO – PLANTEN DER GIVER OS ÆGTE NYDELSE

At præsentere dine kære for en pakkekalender er en sikker måde at vinde popularitet! Ved at finde de små pakker selv, gør du kalenderen mere personlig, og det giver dig mulighed for at kunne vælge bæredygtigt indhold. Mangler du inspiration til en miljøvenligere, sjovere og ikke mindst velsmagende julekalender? Læs videre!

Søde lækkerier – en fast del af julen

Mere end nogen anden tid på året konfronterer juletiden os med den ene søde fristelse efter den anden. Julekalendere spækket med modtagerens yndlingssnacks er en god måde at få plads til disse lækkerier på. Hvad med et farverigt udvalg af RAWBITE barer? (Vi vil vædde på, at du ikke forventede, at vi ville foreslå det... ?) Vores Officebox indeholder 45 praktiske miniversioner i CACAO, CASHEW eller PROTEIN og er et vidunderligt velsmagende og vegansk alternativ til sukkerholdig slik.

Du kan også selv være kreativ og imponere din elskede med hjemmelavede overraskelser. Det kræver blot nogle få ingredienser og lidt tid. DIY-opskrifter er som regel sundere, indeholder mindre sukker, og du har altid mulighed for at lave veganske alternativer. Husk at indholdet af din kalender skal opbevares i et par dage (ideelt indtil det er tid til, at den lille låge skal åbnes, men ærligt talt - fristelsen er svær at modstå!)

Te eller krydderiblandinger er gode valg, og du kan give den gas med forskellige kanelbaserede julesmage eller krydderiblandinger.

Mogenmadfans vil elske hjemmelavet müsli eller granola. Valget er dit. Fra basic og neutral til luksusversioner spækket med (vegansk) chokolade eller tørret frugt - lad din fantasi få frit løb! Vores tip: tilsæt masser af nødder for ekstra sprødhed.

Alle elsker at bage om vinteren, så hvorfor ikke lave din egen kage- eller småkageblanding og fyld dem i smukke beholdere. Vælg blot din yndlingsopskrift og læg ingredienserne i lag i en gennemsigtig glasflaske.

Bæredygtige gaver

Det er altid en god idé at sammensætte en julekalender med en god balance mellem spiselige lækkerier og små gaver. Hvis du vil fokusere på bæredygtighed, så vælg gaver, som modtageren kan bruge igen og igen, for eksempel et indkøbsnet, en shampoobar eller nogle hæklede genanvendelige vatrondeller.

Hvis du er handy med en symaskine eller strikkepinde, kan du strikke et pandebånd eller en hue eller sy en lækker sovemaske.

Go local!

Du skal selvfølgelig ikke lave alt indholdet selv - du kan også købe ting til at fylde i din kalender. Vi er store tilhængere af mottoet “støt lokalt”: Gennemse de små butikker i dit nabolag eller hent point med ægte regionale produkter. Eller hvad med et gavekort til en restaurant eller en café, eller biografbilletter? Alt dette gavner dit nabolag - og du undgår spild!

Bæredygtig indpakning og pakning

Og så til emnet affald: Før du køber indpakningspapir så tag et kig rundt i dit hjem for at se, hvad du kunne bruge i stedet. Har du en gammel skoæske fra dit sidste skokøb? Tomme køkkenruller? Eller fra sidste weekends avis eller magasin? Alle disse er geniale alternativer til at pakke dine gaver ind. Det kunne også være, at du endda har noget gammelt gavepapir, som du kan genbruge.

Hvis du ikke kan finde noget, kan du altid sy dine egne små tasker for at gøre adventskalenderen mere bæredygtig. Disse poser kan genbruges år efter år. Pynt kalenderen med kogler eller andet julepynt, som du ikke længere bruger.

Vidste du, at du kan folde indpakningspapir, så du ikke behøver bånd eller tape for at holde det på plads?

Som du kan se, er der så mange måder at lave og fylde en vegansk, bæredygtig pakkekalender på! RAWBITE ønsker dig masser af sjov med at lave og forære din kalender. Hav en dejlig nedtælling til jul!

Pure Taste. Pure Joy.