RAWBITE KvalitetRAWBITE kvalitet

Kvalitet hos RAWBITE

For RAWBITE er kvalitet alting! Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores barer.

RAWBITE Kvalitetssikring

Kvalitetssikring

Alle vores ingredienser er 100 % økologiske, så derfor er der helt naturligt en høj kvalitetsstandard for vores barer. Vi producerer desuden i Danmark, hvor fødevarekontrollen af økologiske produkter almindeligvis er endnu strengere end i andre EU-lande. Læs mere om, hvordan vi producerer her.

Alle vores ingredienser er veganske, laktosefrie og glutenfrie. Vi bruger kun ingredienser, man nemt kan udtale for at sikre, at vores produkter er så rene som muligt. Vi undgår også enhver form for palmeolie i vores produktion, da produktionen af palmeolie kan bidrage til ødelæggelsen af regnskove.

Vi anvender strenge kontrolprocesser, når vi skal vælge leverandører, og vi arbejder tæt sammen med dem for at forvandle de bedste råvarer til vores lækre barer. Nogle af vores ingredienser kræver et varmere klima for at vokse og kan ikke høstes i Europa, men i sidste ende vil vi stræbe efter at hente så mange af vores ingredienser så lokalt som muligt og holde transporten så kort som mulig.

Vi forventer, at vores leverandører overholder de samme strenge kvalitetsstandarder, som vi sætter for os selv. Og for at være helt sikre tjekker vi analyseresultaterne på indkommende råvarer grundigt for at sikre mikrobiologisk sikkerhed. Råvarerne bliver minimalt bearbejdede, men vi tjekker og tester også de færdige produkter, inden vi sender dem ud for at sikre, at de har en lang holdbarhed.

RAWBITE Kvalitet Smiling ordning

Den højeste standard

Siden 2018 er RAWBITE’s produktionsprocesser blevet certificeret i henhold til International Featured Standards’ (IFS) Food Standard for autencitet, fødevaresikkerhed og kvalitet. RAWBITE har konsekvent opnået høje karakterer lige siden den første tilsyn og certificering. Du kan se vores IFS certifikat her.

Læs mere om IFS-certificering generelt her.

I Danmark kontrolleres alle fødevareproducenter af Fødevarestyrelsen, som uddeler smileys efter deres inspektioner.

RAWBITE Kvalitet Øko

Økologisk certificering

Da RAWBITE blev grundlagt, tog vi en bevidst beslutning om kun at producere vores produkter med certificerede økologiske råvarer med en naturlig holdbarhed. Det betyder, at der ikke er brugt uhensigtsmæssige sprøjtemidler til dyrkningen af råvarerne. Til barerne er der ikke brugt kemisk fremstillede/syntetiske tilsætningsstoffer.

Produkter, der er økologiskcertificerede, er frie for kunstige farvestoffer, smagsstoffer og sødestoffer. Dertil er det ikke tilladt at bruge GMO'er. Vores forpligtelse til rene, økologiske produkter er en del af vores mål om at beskytte vores fælles miljø og vores drikkevand for dermed at hjælpe til at øge biodiversiteten i naturen.

RAWBITE Kvalitet V-label

Vegansk certificering

RAWBITE barer indeholder kun nødder, frugter og krydderier, hvilket i sig selv gør dem veganske. Ikke desto mindre har vi af hensyn til gennemsigtigheden besluttet at få vores barer certificerede med det internationalt anerkendte V-label. V-label er et beskyttet varemærke, der angiver vegetariske og veganske produkter og giver forbrugerne et enkelt og sikkert pejlemærke, når man kigger efter plantebaserede fødevarer.

Kontaktformular

Har du en kommentar til et specifikt produkt fra RAWBITE, kan du kontakte vores kvalitetsafdeling nedenunder ved at udfylde de påkrævede felter: