RAWBITE CSR

Ansvarlighed

Vores ansvar hos RAWBITE

Hos RAWBITE tager vi det ansvar, vi har som fødevareproducent, meget alvorligt. Bæredygtighed, ansvarlighed og gennemsigtighed er en del af vores DNA. På tværs af virksomheden fokuserer vi på nye, alternative løsninger og stræber efter at gøre en forskel i den grønne omstilling og understøtte en bevidst, bæredygtig livsstil.

RAWBITE madpakke

Ansvarlighed

Madspild

Generelt genererer fødevareproduktion en del mad- og emballageaffald, som står i vejen for målet om at beskytte miljøet. Som producent har vi et stort ansvar her. Vi lægger stor vægt på planlægning og at strømline vores processer i produktionen. Vi producerer kun de mængder barer, der er bestilt i forvejen for at undgå spild af ingredienser og emballage.

RAWBITE CSR emballage

Ansvarlighed

Emballage

Bæredygtighed og miljøbeskyttelse er to emner, der er meget vigtige for RAWBITE. Derfor forsøger vi at bruge så meget genanvendeligt materiale som muligt i emballagen. Alle transportkasser er lavet af genanvendeligt pap. Vi arbejder hele tiden på forbedringer af indpakningen af selve baren med det formål at gøre dem mere bæredygtige, men samtidig garantere den gode smag, fødevaresikkerhed og lang holdbarhed, for her vil vi ikke gå på kompromis.

RAWBITE CSR produktion

Ansvarlighed

Arbejdsforhold

RAWBITE tog en bevidst beslutning om at fremstille otte af de ni barer på vores egen fabrik i Bagsværd ved København (kun peanut-baren er produceret på en fabrik med speciale i peanuts for at undgå kritiske peanut-allergener i de andre barer). Det betyder, at kontor, fabrik og lager er samlet på én adresse, hvilket holder transportruterne kortere og gør det nemmere for de forskellige enheder at arbejde sammen. Som virksomhed er vi ansvarlige for vores medarbejderes gode arbejdsforhold og ønsker at beholde arbejdspladserne i Danmark.

Danmark er et foregangsland i brugen af ​​vedvarende energi, så det er naturligt for os at installere solpaneler på vores tage for at bruge solenergi til at holde energiomkostningerne lave og energiforbruget så grønt som muligt. Renlighed og hygiejne er nødvendige faktorer for at opretholde kvalitetsstandarder. Af hensyn til miljøet har vi fravalgt overtrækstøj af plastik til vores ansatte på fabrikken og er afhængige af tekstiler, der skal vaskes dagligt. Her arbejder vi sammen med DFD, som renser vores tekstiler så miljøvenligt som muligt.

RAWBITE CSR VFL Wolfsburg

Ansvarlighed

Sund og aktiv livsstil

RAWBITEs mission er at understøtte en bevidst aktiv livsstil. Det er ingen hemmelighed, at fysisk aktivitet i hverdagen har en positiv indflydelse på livet som helhed. Derfor vil vi hos RAWBITE gerne motivere til mere daglig motion ved at samarbejde med atleter, klubber og sportsbegivenheder og dele idéer til, hvordan du gør noget godt for dig selv og udfordrer kroppen.

Vi er særligt stolte af vores samarbejde med Royal Run i Danmark, hvor vi i 2022 og 2023 var produktsponsor og kunne inspirere 100.000 danskere til at løbe. På den måde kan vi være med til at gøre Danmark til den mest aktive nation i 2025.

RAWBITE har desuden været partner med kvindefodboldholdet hos VfL Wolfsburg siden 2021. Vi deler visionen med VfL Wolfsburg om at tackle projekter på den mest miljømæssige og socialt ansvarlige måde som muligt. Klubben ønsker at være klimaneutral i 2025 og er engageret i mere mangfoldighed og arbejder imod diskrimination i samfundet under mottoet: ”Uanset køn, etnisk eller social oprindelse, seksuel identitet, religion, alder eller handicap – få bolden til at rulle. Os alle. Vi for dig og du for os."

Vi er også produktsponsor for to Team Rynkeby grupper. De cykler til Paris og samler penge ind per kilometer for at donere dem. Vi støtter vores danske gruppe, så de samler ind til Rigshospitalet i Danmark, og Berlin-gruppen, så de kan hjælpe børnekræftfonden i Tyskland.