RAWBITE protein bars

Hvornår er det bedst at spise en proteinbar?

At tilføje mere protein til din kost behøver ikke at være kedeligt eller svært. Med de nye RAWBITE PROTEIN barer Crunchy Almond og Smooth Cacao er det faktisk virkelig velsmagende. Hvis du ikke ved, hvordan og hvornår det giver mest mening at øge dit proteinindtag? Så læs mere her om, hvordan du nemt kan dække dit proteinbehov.

Hvornår er det bedst at spise en proteinbar, og hvordan bliver det en del af din kost?

Kunne du tænke dig at tilføje mere protein til din kost for en afbalanceret kost eller for at nå dine aktive mål? Vores veganske proteinbarer uden tilsat sukker er en praktisk og meget velsmagende måde at gøre netop det på. Her er nogle ideer til, hvordan du optimalt kan integrere RAWBITE proteinbarerne i din hverdag.

Timing er vigtig: Hvornår skal du spise protein?

Udover kulhydrater og kostfibre er proteiner også involveret i mange vitale processer i din krop. De hjælper med at opbygge og vedligeholde muskler og transportere ilt. De hører derfor til i enhver varieret kost – især hvis du dyrker sport. Du kan læse mere om, hvad de er gode til her.

Generelt er en proteinbar bedst som snack efter en hård træning eller som energiboost under en udholdenhedstræning. Indtagelse af en proteinbar inden for 30 minutter efter træning kan hjælpe din krop med at reparere muskler og fremme restitution. Hvis du bliver sulten under en træning, kan du også snacke en halv bar cirka hvert 40. minut for at holde energiniveauet oppe.

Alternativt kan du blot nyde barerne som en snack mellem måltiderne. Så du kan føle dig mæt og tilfreds i lang tid og koncentrere dig om dine mål uden at tænke på chokolade eller andet slik. En proteinbar om dagen er okay. Flere proteinrige frugt- og nøddebarer vil sandsynligvis også øge dit daglige kalorieindtag, og du bør være forsigtig, hvis du ikke er så fysisk aktiv hver dag.

Hvordan kan dit daglige proteinbehov dækkes?

Du kan også smuldre proteinbarerne i din yoghurt, havregrød eller smoothie bowl for endnu mere knas, en lækker kakaosmag og et ekstra skud protein. Dette giver en hurtig og nem morgenmad, der vil holde din energi intakt hele morgenen. Vores proteinbarer kan også bruges på skyr, i is eller som topping på muffins og sørge for proteinholdige lækkerier om eftermiddagen.

Med RAWBITE proteinbarerne er man desuden dækket ind, hvis du skal være særligt opmærksom på din kost, da de som altid er veganske, gluten-, laktose- og sojafrie.

God fornøjelse med at snacke og træne.

Pure Taste. Pure Joy.