RAWBITE julesmåkager

Veganske Apple Cinnamon småkager med RAWBITE

Sprøde nødder, krydret kanel og søde æbler - med disse nemme veganske småkager forvandler du dit køkken til et julebageri. Bliv inspireret af vores opskrift med RAWBITE Apple Cinnamon!
Lav mad med omtanke og reducer dit eget madspild Læse Veganske Apple Cinnamon småkager med RAWBITE 2 minutter Næste INGEFÆR – RODEN TIL ALT GODT!

Når mørket og kulden kommer snigende, er det tid til at fylde dit køkken med ovnens lys og varme. Vi er glade for at kunne dele den nemme Apple Cinnamon - småkageopskrift, der hjælper dig med at komme gennem de kolde dage. Skabt af @miss_gruenkern, en fantastisk madblogger og kogebogsforfatter. RAWBITE Apple Cinnamon krydrer din hygge - snacktallerken, mens den naturlige søde og frugtige smag sikrer, at der ikke kræves tilsat sukker.

Med saftig smag af æbler, sprøde mandler og krydret kanel vil baren minde dig om din bedstemors æbletærte, og derudover er den nem at forvandle til småkager. Forvarm ovnen og bliv inspireret af vores veganske opskrift!

 

Veganske småkager med RAWBITE Apple Cinnamon

Opskriften giver ca. 40 småkager.

RAWBITE APPLE CINNAMON - barer

75 ml mandeldrik

100 g vegansk smør

200 g mel

1 tsk bagepulver

1 tsk kanel

1 tsk. vaniljesukker

30 g agavesirup

1 knivspids salt

Forberedelse:

  1. Skær RAWBITE-barerne i tern og bland med mandeldrikken, indtil den er glat..
  2. Skær smørret i små stykker og kom det i en skål med RAWBITE-blandingen og de resterende ingredienser. Ælt til du har en jævn dej, og lad den stå på køl i 15 minutter.
  3. Forvarm ovnen til 175°. Læg bagepapir på din bageplade.
  4. Rul dejen ud på en meldrysset overflade (ca. 0,5 cm tyk). Stik dejen ud med dine favorit småkageudstikkere og læg småkagerne med lidt afstand på bagepladen.
  5. Bag i 8-9 minutter til kanten er lige ved at blive mørk og lad så småkagerne køle af.

God fornøjelse med bageriet!

Pure Taste. Pure Joy.