RAWBITE julesmåkager

Veganske Apple Cinnamon småkager med RAWBITE

Sprøde nødder, krydret kanel og søde æbler - med disse nemme veganske småkager forvandler du dit køkken til et julebageri. Bliv inspireret af vores opskrift med RAWBITE Apple Cinnamon!
Lav mad med omtanke og reducer dit eget madspild Læse Veganske Apple Cinnamon småkager med RAWBITE 2 minutter Næste INGEFÆR – RODEN TIL ALT GODT!

Når decembermørket og kulden kommer snigende, er det tid til at fylde dit køkken med jul, lys og varme. Vi er derfor glade for at kunne dele denne nemme småkageopskrift lavet med RAWBITE Apple Cinnamon. En ny juleklassisker, hvis du spørger os. Opskriften er lavet af @miss_gruenkern, som er en fantastisk madblogger og kogebogsforfatter.

RAWBITE Apple Cinnamon er generelt den perfekte julegodte med saftig smag af æbler, sprøde mandler og krydret kanel. Den naturlige søde og frugtige smag sikrer dig desuden, at der ikke kræves tilsat sukker.

Apple Cinnamon er således nem at forvandle til småkager. Forvarm ovnen og bliv inspireret af vores veganske opskrift!

 

Veganske småkager med RAWBITE Apple Cinnamon

Opskriften giver ca. 40 småkager.

RAWBITE APPLE CINNAMON - barer

75 ml mandeldrik

100 g vegansk smør

200 g mel

1 tsk bagepulver

1 tsk kanel

1 tsk. vaniljesukker

30 g agavesirup

1 knivspids salt

Forberedelse:

  1. Skær RAWBITE-barerne i tern og bland med mandeldrikken, indtil blandingen er cremet.
  2. Skær smørret i små stykker og kom det i en skål med RAWBITE-blandingen og de resterende ingredienser. Ælt til du har en jævn dej, og lad den stå på køl i 15 minutter.
  3. Forvarm ovnen til 175°. Læg bagepapir på din bageplade.
  4. Rul dejen fladt ud på en meldrysset overflade (ca. 0,5 cm tyk). Stik dejen ud med dine favorit småkageudstikkere og læg småkagerne med lidt afstand på bagepladen.
  5. Bag i 8-9 minutter til kanten er lige ved at blive mørk og lad så småkagerne køle af.

God fornøjelse med bageriet!

Pure Taste. Pure Joy.