I den kolde årstid leder alle efter en måde at gøre hygge-sæsonen endnu mere behagelig på. @contemporary_vegans har lavet en perfekt, lækker brownie-opskrift med RAWBITE til kolde eftermiddage. En speciel ingrediens, nemlig vores økologiske frugt- og nøddebar, CACAO, vil give en fantastisk nøddeagtig og klistret konsistens.
Hop i køkkenet og overrask venner og familie med en chokolade-forkælelse over en kop kaffe eller te.
Opskriften giver 12 brownies
Ingredienser:
250 g mel
90 g kakaopulver
350 g sukker
1 tsk bagepulver
200 ml sojamælk
Saft fra en halv citron
1 spsk instant kaffe
250 g vegansk smør
100 g æblemos
2 RAWBITE CACAO barer
1 knivspids salt
Sådan gør du:
- Forvarm ovnen på 180° og læg bagepapir på din bageplade
- Bland sojamælken med citronsaften og stil det til side
- I en skål blandes alle de tørre ingredienser sammen
- Tilsæt æblemosentil sojamælken og bland godt
- Brug en håndmixer til at blande de våde og tørre ingredienser sammen, indtil du har en silkeblød dej. Vær forsigtig - bland ikke for meget.
- Skær RAWBITE-barerne i små stykker og fold dem forsigtigt ind i blandingen (de giver brownien en dejlig nøddeagtig konsistens og smag).
- Hæld dejen på bagepladen og bag i ca. 35 min.
- Stil den til side og lad den køle af
- Skær i stykker og nyd den!
Hvis du ikke kan få nok af bagning så prøv vores andre opskrifter med RAWBITE!
Mangler du endnu flere veganske favoritkager? Hvad siger du til nogle Apple Cinnamon Cookies til julesæsonen eller en cremet Orange Cacao dessert til din næste kaffe-date? Til sidstnævnte har vi fået selveste bagedystvinder Emil Obel til at hjælpe os med at udforme den lækreste opskrift.
Pure Taste. Pure Joy.