RAWBITE VFL

Mere end 90 minutter på banen - RAWBITE x VfL Wolfsburg

Yoga, løb, fodbold - RAWBITE barer giver dig den nødvendige energi til at komme igennem de aktive dage - noget som VfL Wolfsburgs kvindehold er velbekendt med. Hvis du vil vide, hvorfor RAWBITE og VfL Wolfsburg er et drømmehold, så skal du læse videre her.
Kan du få nok protein igennem en vegansk kost? Læse Mere end 90 minutter på banen - RAWBITE x VfL Wolfsburg 3 minutter Næste HURRA FOR PLANTE-BASEREDE PROTEINER!

Uanset om du dyrker yoga, vandrer, står på ski, cykler, løber, sejler eller spiller fodbold: Så er vores RAWBITE barer din sikkerhed til energi. De hjælper både dig og vores ambassadører fra en række forskellige sportsgrene, gennem den hårde træning og aktive livsstil. Siden starten af 2021/2022 sæsonen har VfL Wolfsburg teamet også været en del af RAWBITE Community. 

“RAWBITE giver mig ikke kun den fysiske energi, jeg har brug for. Det gør mig også skarpere mentalt under træning”, siger Pia Wolter, spiller fra VfL Wolfsburg teamet. 

Rawbite_VFL

Når det kommer til ernæring, så er det altid en god ide at tage et kig på næringsstofferne: Optimalt, så skal fødevarer indeholde en del fibre og protein, men helst med så lidt sukker som muligt. Netop derfor elsker Lynn Wilms - spiller for VfL Wolfsburg - vores RAWBITE barer: “Hvorfor RAWBITE? En sund og næringsrig kost har en høj prioritet for os professionelle atleter. RAWBITE kombinerer ingredienser af høj kvalitet, der giver mig den nødvendige energi til min træning i en super smagfuld og lækker snack.”

Vores økologiske frugt- og nøddebar spiller den perfekte rolle i en balanceret og sundhedsbevidst kost for atleter. Men det er ikke kun derfor, at RAWBITE og VfL Wolfsburg kvindehold er det perfekte samarbejde: VfL Wolfsburg går ind for en bæredygtig træning og det at være involveret i diverse projekter - ligesom RAWBITE.

rawbite_vfl

En af grundene til at RAWBITE støtter VfL Wolfsburg er, at de er bevidste om at skulle passe på vores klima. En vision som er blevet understreget af VfL Wolfsburg's støtte til The United Nations’ kampagne, Sports For Climate Action og Race To Zero. Klubben har derudover løftet sløret omkring, at de vil gå efter at være CO2 neutrale fra 2025. Det skal ske ved at skifte til vedvarende energi fra solceller og solvarmeanlæg - og tilbyde deres fans muligheden for at skrive sig op til grøn energi. 

Men udover at fokusere på hvad klubben selv kan gøre, så er VfL Wolfsburg også meget engageret i at være en rollemodel for fans og tilskuere. Klubbens mål om at kunne gøre en forskel går langt udover kun at fokusere på klimaet: VfL er nemlig lige så alsidig og farverig som vores RAWBITE barer. Klubben er engageret i mangfoldighed og at nedkæmpe diskrimination - og i tråd med deres motto “Uagtet køn, etnicitet, sociale forhold, seksuel identitet, religion, alder eller handicap - så gør vi alt for at bolden ruller”. 

Fodbold er mere end bare 90 minutter på banen - og hos RAWBITE er vi glade for at være en del af projektet og VfL Wolfsburg. 

I øvrigt: RAWBITE barer er ikke kun den ideelle kilde til energi for topatleter - de er også den perfekte snack for dig! Snack dig gennem vores mange varianter og find din favorit bar!

 

Pure Taste. Pure Joy.

Kilder:

https://www.vfl-wolfsburg.de/en/vfl/corporate-responsibility/diversity

https://www.vfl-wolfsburg.de/en/vfl/corporate-responsibility/environment

https://www.vfl-wolfsburg.de/en/vfl/corporate-responsibility/environment/climate-protection