RAWBITE nyhed - Cashew Snackbox

Snackbox CASHEW – forkæl dig selv...

Uanset om du arbejder hjemmefra eller på kontoret, kan de rigtige snacks hjælpe dig igennem næsten enhver udfordrende arbejdsdag. Her er nogle hurtige og enkle ideer til de perfekte kontorsnacks samt velsmagende detaljer om vores seneste nyhed, nemlig RAWBITE Office Box Cashew.

Den rigtige snack kan hjælpe dig igennem selv den længste og hårdeste arbejdsdag. Mangler du alternativer til slik, kiks eller en kollegas fødselsdagskage? Vi har din ryg!

Vi har alle været der: Vi har en arbejdsdag, der føles endeløs lang. Den rigtige sammensætning af mad og snacks kan dog hjælpe dig igennem dage som disse. Er du først sulten, bliver dagen ikke ligefrem bedre. Udover et nærings- og fiberrigt frokostmåltid, kan man have brug for en snack, som du hermed får lidt inspiration til at forberede:

  • Frugtsalat med dine yndlingsfrugter 
  • Sprøde rå grøntsager 
  • Knækbrød med hummus
  • Majs- eller riskiks med avocado eller grøntsagspålæg 
  • Rosiner og nødder

Et andet virkelig simpelt, men yderst effektivt tip er at tage en kort men bevidst pause. Rejs dig op, gå væk fra dit skrivebord, og hvis det er muligt, nyd din snack i et andet rum. Vælg en snack, der er let og fordøjes nemt, så du kan vende tilbage til dit skrivebord med fornyet energi og koncentration. 

Vores Snackbox Cashew er fyldt med små, men effektive snacks 

Der er kommet et nyt medlem af banden! Udover vores kakaoholdige Snackbox Cacao og vores sporty Snackbox Protein er vi stolte af at introducere vores cremede Snackbox Cashew. Vores 15 g minibarer er den ideelle snack imellem møderne. De er ikke klistrede, de smelter eller smuldrer ikke, hvilket betyder at du kan holde dit skrivebord pænt og rent, så alle de vigtige dokumenter samt dit tastatur holdes fri for krummer og madrester. 

Rawbite_Cacao_Snackbox

 

Vores Snackboxes er ideelle til kontorkøkkenet, skrivebordene eller til mødelokalet – og da de består af 45 minibarer er de perfekte til at dele med kollegaerne. 

Hvis du bare ikke kan få nok, hvorfor så ikke vælge en af vores standard 50 g RAWBITE-barer, der kommer i ni forskellige varianter? Med 100 % økologiske, plantebaserede ingredienser og 0% tilsat sukker eller palmeolie overholder de de nordiske ernæringsanbefalinger. 

Vælg din yndlingsbar fra vores farverige udvalg. 

Rawbite_barer

Pure Taste. Pure Joy.