En bid tættere på dine mål - RAWBITE x Royal Run´23

En bid tættere på dine mål - RAWBITE x Royal Run´23

Træning og sportsaktiviteter, som f.eks. at løbe, er en fantastisk måde at holde sig sund, social og stærk - kombineret med en god kost. Når du er aktiv, så skal din kost ikke være for tung, det skal være let at fordøje og fuld af fibre. Med forskellige varianter af barer er RAWBITE den perfekte snack til enhver udendørs aktivitet. 

Læs videre for at finde ud af, hvorfor RAWBITE og Royal Run i Danmark er det perfekte match.

Royal run er et årligt og traditionsrigt løb, arrangeret af Kronprins Frederik og hans familie med et ønske om at støtte op om en sund livsstil hos danskerne. Siden den første udgave af Royal Run i 2018 er løbet blevet et årligt højdepunkt for danskerne med over 50.000 deltagere hvert år. Royal Run tager plads i seks forskellige byer over hele Danmark, herunder: Aabenraa, Herning, København/Frederiksberg, Nyborg og Nykøbing Falster. I alle seks byer har danskerne mulighed for enten at løbe eller gå 1 mil (1,6 km), 5 kilometer eller 10 kilometer.

I år er det femte gang, at Royal Run løber af stablen, og vi er glade for at kunne annoncere at RAWBITE med 4 forskellige varianter (Cashew, Coconut, Cacao og Lime) - vil supportere Royal Run. Alle deltagere vil få en bar ved målstregen. Således kan depoterne fyldes hurtigt op igen med en smagfuld bar, der indeholder 100 % rene ingredienser. 

Er du ikke kommet ordentligt igang med løbetræningen endnu? Så frygt ikke! Royal Run er et løb for alle - uanset alder og niveau. Det handler nemlig om at have det sjovt og nyde at være aktiv i fællesskab. Til Royal Run er det ikke sluttiden, der er omdrejningspunktet, men derimod fællesskabet og det at nå individuelle mål sammen. Netop derfor er RAWBITE og Royal Run det perfekte match. Find vores træningsprogram her.

På samme måde er vores mission med RAWBITE at støtte en aktiv og sund livsstil hver dag. Da alle vores barer er økologisk og vegansk certificerede, de indeholder ikke tilsat sukker, men derimod masser af fibre, vil vores RAWBITE barer give næring til din krop og sørge for, at du forbliver motiveret.

Så uanset om du er på vej på arbejde, har brug for en hurtig og velsmagende snack mellem måltiderne eller har brug for en ernæringsmæssig refuel efter din træning - så kan RAWBITE barer støtte dig med 100 % rene ingredienser.

Og lige så traditionelt og dansk som Royal Run er, ligeså er vores RAWBITE barer: 

Alle barer er produceret på vores egen fabrik i Bagsværd, Danmark!

Vi håber at se dig ved målstregen d. 29. maj i en af de seks værtsbyer og fejre styrken af et stærkt og sundt fællesskab. 

Pure Taste. Pure Joy.