Hjemmelavet vegansk smørepålæg med RAWBITE 

Hjemmelavet vegansk smørepålæg med RAWBITE 

Brød og RAWBITE barer går ikke hånd i hånd? Jo, det gør de! Cremede nødder kombineret med den klassiske RAWBITE “crunch” gør det uimodståeligt. Prøv at lave hjemmelavet RAWBITE smørepålæg og smag det selv.
Power og udholdenhed: Hvorfor kulhydrater er vigtige Læse Hjemmelavet vegansk smørepålæg med RAWBITE  2 minutter Næste Spice dine RAWBITE barer op

Uanset om det er til din morgenmad, frokost eller et lille mellemmåltid, så er et stykke brød altid et godt valg - specielt i kombination med RAWBITE barer. 

Vi har skabt et vegansk smørepålæg uden tilsat sukker (indeholder naturligt sukker). Et lækkert smørepålæg på dit brød med kun to ingredienser. 

Lad os komme i gang!


Ingredienser:

Valgfri toppings: frugt, kokos, kakaonibs…

Fremgangsmetode: 

  1. Smulr baren og læg den i blød i minimum 1 time (eller over natten) i mandeldrik. 
  1. Blend indtil at du får en smørbar konsistens. 
  1. Smør det på dit favorit brød og nyd den lækre smag sammen med din morgenkaffe og frugt!

Du kan bruge forskellige RAWBITE barer og lege rundt med forskellige smagsvarianter. Men hold gerne en ratio af 50 g mandelmælk (eller andet) til 1 bar!

Tip: 

Hvis du putter smørepålægget i et glas, så er det ligeledes en perfekt snack på farten eller på kontoret. Hvis du vil have mere inspiration til din morgenmad, så tag et kig på vores RAWBITE Smoothie Bowl eller RAWBITE Coconut Bowl! 

Pure Taste. Pure Joy.