Spice dine RAWBITE barer op

Spice dine RAWBITE barer op

Har du nogensinde tænkt over, hvad du kan gøre med din RAWBITE bar? Well, vi har lavet fire lækre måder, som du kan pifte din RAWBITE bar op på. Lyder det skørt? Måske, men prøv det alligevel!

En bevidst diæt behøver ikke altid at være kedelig! Vores RAWBITE barer er veganske, økologiske, glutenfri og uden tilsat sukker (indeholder naturligt sukker) og passer perfekt til en balanceret kost. 

Vi har nu udviklet fire smagfulde varianter, der vil tage din RAWBITE bar til det næste niveau.

RAWBITE COCONUT opskrift 

Eksotisk, cremet og med masser af smag ! 

Ingredienser:

  • 1 RAWBITE Coconut bar
  • 15 g kokossmør 
  • 30 g (vegansk) chokolade
  • 1 tsk kokosolie
  • 1 tsk kokosflager

Fremgangsmetode:

  1. Spred kokos smør over din RAWBITE Coconut bar. Smid den i fryseren i 5 minutter. 
  2. I mellemtiden skal den veganske chokolade smeltes med kokosolien. 
  3. Når kokossmøren er blevet hård, dæk baren med den smeltede chokolade og top den med kokosflager. 

RAWBITE VANILLA BERRIES opskrift
Endnu mere frugtig og frisk

Ingredienser:

Fremgangsmetode:

  1. Smør syltetøj på toppen af baren og læg den i fryseren i 5 minutter.
  2. I mellemtiden skal du smelte den veganske chokolade med kokosolien 
  3. Skær jordbæret i stykker 
  4. Når syltetøjet er blevet hærdet skal du dække baren med den smeltede chokolade og dekorere den med jordbærstykker. 

RAWBITE CASHEW opskrift
Endnu mere knasende!

Ingredienser:

  • 1 RAWBITE CASHEW bar
  • 1 lille spsk peanut butter
  • 30 g (vegansk) chokolade
  • 1 tsk kokos olie
  • 10 g ristede mandler 

Fremgangsmetode: 

  1. Spred peanut butter på toppen af baren og læg den i fryseren i 5 minutter.
  2. I mellemtiden skal du smelte den veganske chokolade med kokos olien.
  3. Når peanut butteren er blevet hærdet skal du dække baren med den smeltede chokolade og dekorere den med ristede mandler. 

RAWBITE APPLE CINNAMON opskrift
Fyldt med det hele!

Ingredienser:

Fremgangsmetode: 

  1. Spred æblekompotten over toppen af baren og læg den i fryseren i 5 minutter. 
  2. I mellemtiden skal du smelte den veganske chokolade med kokosolien.
  3. Når æblekompotten er blevet hård, brug en kniv til at drysse chokoladen over kompotten. 


RAWBITE Teamet ønsker dig en masse sjov med at pifte dine barer lidt op! 

Pure Taste. Pure Joy.