RAWBITE Winter hikes

Snacks til vinterens vandreture

Det, du har brug for, er lette snacks, der ikke fryser i kolde temperaturer. Så her er vores bedste tips: sunde veganske snacks, der er ideelle til denne årstid!

Vandring om vinteren er en virkelig magisk oplevelse. Sneklædte landskaber, frisk luft og sprød stilhed er utrolig genopbyggende for sind og krop. Det er dog vigtigt at planlægge lidt mere, før du begiver dig ud på et vinterhike. Din krop har brug for brændstof, men samtidig ønsker du sikkert ikke, at din rygsæk er for tung. Det, du har brug for, er lette snacks, der ikke fryser i kolde temperaturer. Så her er vores bedste tips: sunde veganske snacks, der er ideelle til denne årstid! 

Læs videre for at finde ud af, hvordan du bevarer styrken på stierne med lækre snacks, der er perfekt udvalgt til at opfylde din krops behov.

Hvorfor er sunde snacks så vigtige om vinteren?

Vintervandring er en fantastisk måde at nyde de kolde måneder og forblive aktiv. Vandreture i vinterlige landskaber kan dog være rigtig anstrengende, så det er vigtigt at sørge for, at din krop får den energi og de næringsstoffer, den skal bruge til at klare lange vandreture i kolde temperaturer. Du har brug for sunde snacks for at holde dit blodsukker stabilt og undgå dyk i din præstation. Professionelle anbefaler at holde flere korte pauser og spise små, sunde snacks, der holder dig mæt. En god blanding af komplekse kulhydrater, sunde fedtstoffer og proteiner forhindrer også din kropstemperatur i at falde for lavt; når dette sker, forsøger din krop at holde sig varm ved at ryste og spænde op, hvilket igen forbrænder flere kalorier.

Den gode nyhed er, at der er mange lækre naturlige snacks, du kan smide i tasken og tage med på turen, hvoraf mange er veganske.

Her er nogle lækre forslag:

1) Nødder og kerner: Mandler, cashewnødder, jordnødder, valnødder eller solsikkefrø er fyldt med protein og indeholder også vigtige umættede fedtsyrer. De kan nemt medbringes i en lille beholder eller pose og vil holde dig mæt i lang tid.

2) Tørret frugt: Dadler, rosiner eller figner er ikke kun dejligt søde, de indeholder også masser af protein plus masser af vitaminer og mineraler, hvilket gør dem til en perfekt kilde til energi på vintervandringer. En anden fordel er, at i modsætning til frisk frugt fryser tørret frugt ikke.

3) Bælgplanter: ærter, linser eller kikærter i form af hummus eller et smørepålæg sammen med et par skiver fuldkornsbrød og nogle grøntsager er en perfekt let frokost til vandreture.

4) Kan du lide at bage? Så prøv et lækkert bananbrød med valnødder. Bananer er gode energikilder, men de kan blive smattede og plettede i din rygsæk. Forvandl dem til et velsmagende brød med spelt eller fuldkornshvedemel for at tilføje værdifulde fibre for at holde dig mæt i længere tid. Krydr blandingen med lidt kanel eller tilsæt hakket mørk chokolade.

Vores varmeste tip kommer i form af suppe, som du kan tage med i en termokande. En simpel grøntsagsbouillon, en cremet græskar-, sød kartoffel- eller gulerodssuppe vil holde dig varm og give din krop et vitamin-boost samt noget essentiel væske.

Vores RAWBITE-barer er fyldt med mandler, cashewnødder og dadler, og de har den perfekte størrelse til din rygsæk på en vintervandring. Ud over alle de velsmagende ingredienser er der også en anden vigtig fordel ved RAWBITE-barer: De fryser ikke, selv ved de laveste temperaturer, og bevarer deres nøddeagtige, frugtagtige tekstur - hvilket gør dem til en perfekt vintersnack.

Hvis du har brug for ekstra protein, anbefaler vi vores nye RAWBITE proteinbarer Smooth Cacao og Crunchy Almond – de vil med garanti booste dit energiniveau.

Pure Taste. Pure Joy.