PROTEIN - PURE POWER!

RAWBITE ProteinbarRAWBITE Proteinbar

#PurePower #PureTaste.PureJoy.

NYHED: To lækre proteinbarer

Vores nye RAWBITE proteinbarer Smooth Cacao og Crunchy Almond er to lækre nye medlemmer i proteinbarernes verden. Som altid med økologiske og plantebaserede ingredienser som kakao, dadler og nødder, indeholder barerne masser af power. Med mere end 20 % proteinindhold er de en fremragende mulighed for alle jer, der ønsker at øge jeres daglige proteinindtag.

RAWBITE Smooth Cacao Protein

Ny og lækker

Protein Smooth Cacao

Vores nye RAWBITE Protein Smooth Cacao bar er lavet af lækre økologiske ingredienser som kakao, frugt og vanilje. Den indeholder hele 20 % protein, som kommer fra cashewnødder, solsikkefrø og ris, og giver masser af power i hver bid!

RAWBITE Protein Crunchy Almond

Ny og forbedret smag

Protein Crunchy Almond

Samme gode kvalitet og flotte pink farve, men i en forbedret udgave med mere smag og mere protein - nu 21 %. Den nye Protein CRUNCHY Almond indeholder en lækker kombination af kakao, frugter og mandler - og hjælper med at give din krop energi.

RAWBITE Proteinbar

Protein FAQ

Få svar på alle dine spørgsmål om proteinbarer

Vegansk diæt

Aktiv livsstil

En grønnere hverdag

Hvordan får du nok plantebaseret protein, når du er vegetar eller veganer - og aktiv?

RAWBITE Proteinbar

Ernæring

Hvornår bruges proteinbarer bedst?

Hvornår er det bedste tidspunkt at snuppe en proteinbar - og kan du bruge proteinbarer mere kreativt end bare at spise dem som de er?

RAWBITE protein is

Opskrift

Hjemmelavede ispinde med Rawbite Protein

Prøv vores opskrift på hjemmelavede ispinde med RAWBITE proteinbarer. Du kan anvende lige den RAWBITE proteinbar, du ønsker bedst kan lide. Lækkert og forfriskende.