Ann Sofie Bækgaard

Ann Sofie Bækgaard

“CACAO er min yndlings. Den smager af forbudt chokolade, og giver mig en følelse af at forkæle mig selv, når jeg rent faktisk nærer min krop og alle mine celler på en meget sund måde.”
Rasmus Kiilerich Kragh Læse Ann Sofie Bækgaard 2 minutter Næste Nina Grunow-Jensen
OM ANN SOFIE

“Som personlig træner, coach og yogainstruktør underviser jeg til dagligt og har ofte klienter og undervisning lige efter hinanden. Det kræver meget energi, og med kun få og korte pauser har jeg altid en RAWBITE lige ved hånden som mellemmåltid (og nogle gange som min frokost!).

Oprindeligt har jeg en kandidatgrad i International Business Communication and Management, men jeg fandt hurtigt ud af, at jeg skulle leve og arbejde anderledes med en anden retning i mit liv. En tilfredsstillende, sund og stressfri retning. Dette førte til coaching, yoga, personlig træning og andre specifikke kurser, erhvervserfaringer, idrætsuddannelser og certificeringer.

I 2012 tog jeg springet, startede min egen virksomhed og begyndte at undervise i yoga og fitness på fuld tid. Jeg driver nu mit eget yoga- og dansestudie i Søborg, København og underviser både live i studiet og online. Jeg har også for nyligt udgivet to bøger, en om postnatal fitness “Fit Efter Fødsel”, og en anden om “Fitness for gravide”.

Rawbite Ann Sofie Bækgaard

HVORFOR RAWBITE?

“CACAO er min yndlings. Den smager af forbudt chokolade, og giver mig en følelse af at forkæle mig selv, når jeg rent faktisk nærer min krop og alle mine celler på en meget sund måde. For mig er yoga og RAWBITE det perfekte match. Namaste.”

Hvorfor denne favorit bar?

“CACAO er min yndlings. Den smager af forbudt chokolade, og giver mig en følelse af at forkæle mig selv, når jeg rent faktisk nærer min krop og alle mine celler på en meget sund måde.”

Favorit RAWBITE

RAWBITE Cacao bar