Rasmus Kiilerich Kragh

Rasmus Kiilerich Kragh

“Det er svært at vælge, hvilken en der er min yndlingssmag. For at yde mit bedste har jeg brug for det rigtige udstyr og selvfølgelig den rigtige energi. Her har RAWBITE med sine forskellige smagsvarianter spillet en væsentlig rolle i mine store bjergbestigningsprojekter.”
Lars Simonsen Læse Rasmus Kiilerich Kragh 2 minutter Næste Ann Sofie Bækgaard
OM RASMUS

“Jeg vil beskrive mig selv som en udholdenhedsatlet, der fokuserer på at bestige høje bjerge uden kunstig ilt. Jeg startede tilbage i 2001. Her forekom det mig, at bjergene var det perfekte sted for mig. Jeg boede i Norge på det tidspunkt og indså hurtigt at alle mine erfaringer fra elitesportsverdenen samt min karriere i forsvaret, kombineret med min passion for den vilde og rå natur var en perfekt blanding. I bjergene fandt jeg et element, hvor jeg kunne kombinere mine fysiske færdigheder og mine mentale styrker samt en bred vifte af udendørs færdigheder - alt hvad jeg elsker samlet et sted. 

Et af mine mål er at nå toppen af Mount Everest uden brug af kunstig ilt til foråret 2018. Jeg forsøgte at gøre det i 2017, men jeg måtte desværre stoppe 250 m fra toppen grundet en kraftig storm. Min drøm er at kunne leve som professionel atlet og kunne dedikere mig 100 % til mine mål. Jeg kan allerede nu afsløre, at der er flere høje bjerge og muligvis også nogle internationale konkurrencer i sigte.”

 

Rawbite Rasmus Kragh

HVORFOR RAWBITE?

“Det er svært at vælge, hvilken en der er min yndlingssmag. For at yde mit bedste har jeg brug for det rigtige udstyr og selvfølgelig den rigtige energi. Her har RAWBITE med sine forskellige smagsvarianter spillet en væsentlig rolle i mine store bjergbestigningsprojekter. Jeg valgte RAWBITE, fordi det er en sund snack uden tilsat sukker eller andre tilsætningsstoffer. Jeg bruger det mest som en snack eller som restitution efter en træning. Jeg ved, at RAWBITE er godt for min krop. Nogle gange er jeg væk i op til 50-60 dage ad gangen, og det er derfor en vigtigt del af min kost i bjergene.”

Hvorfor denne favorit bar?

“Det er svært at vælge, hvilken en der er min yndlingssmag. For at yde mit bedste har jeg brug for det rigtige udstyr og selvfølgelig den rigtige energi. Her har RAWBITE med sine forskellige smagsvarianter spillet en væsentlig rolle i mine store bjergbestigningsprojekter.”

Favorit RAWBITE

RAWBITE Apple Cinnamon bar