Nina Grunow-Jensen

Nina Grunow-Jensen

“RAWBITE er perfekt til mig, når jeg skal ud til langvarige konkurrencer. Det giver mig en perfekt energi, til når jeg skal restituere i pauserne.”
Ann Sofie Bækgaard Læse Nina Grunow-Jensen 1 minut Næste Anissa Morath
OM NINA

Nina er en tysk atlet inden for forskellige discipliner, og hun har boet i Danmark i mange år.

 “Jeg har dyrket en masse forskellige sportsgrene på højt niveau i løbet af min karriere. Fælles for de fleste af dem er, at konkurrencer i f.eks. sejlads, golf eller fægtning tager mellem 4 - 6 timer. I disse situationer har man brug for langvarig energi, der giver energi til din krop med gode ingredienser, som kan hjælpe dig med at holde fokus, og som giver fysisk kraft. Som verdensmester og to gange europamester i sejlads (matchrace og Yngling klasse) samt at have vundet DM i min aldersklasse i fægtning (epee), ved jeg, hvad der skal til mentalt og fysisk for at vinde. Derfor ser jeg frem til at have RAWBITE-barer som støtte til mine kommende konkurrencer.”

 

Rawbite Nina Grunkow

HVORFOR RAWBITE?

“RAWBITE er perfekt til mig, når jeg skal ud til langvarige konkurrencer. VANILLA BERRIES har en fantastisk smag - frisk, frugtig og ikke for sød. Det giver mig perfekt energi, til når jeg skal restituere i mine pauser.”

Hvorfor denne favorit bar?

“RAWBITE er perfekt til mig, når jeg skal ud til langvarige konkurrencer. Det giver mig en perfekt energi, til når jeg skal restituere i pauserne.”

Favorit RAWBITE

RAWBITE Vanilla Berries bar