RAWBITE_Sparta_club

Sparta Atletik & Løb

“RAWBITE er perfekt når man er på farten uanset om det er med løbeskoene på eller i kontorhabitten. Passer lige til den lille sult og kan være i løbelommen eller tasken”.
Stine Møllebro Læse Sparta Atletik & Løb 2 minutter Næste Martha Rasmussen

Om Sparta Atletik & Løb

Sparta Atletik & Løb er en af Danmarks mest traditionsrige og ældste løbe- og atletikklubber. Klubben blev grundlagt i 1898 i København og har siden spillet en central rolle i dansk atletik og løb. Sparta er kendt for at arrangere nogle af de største og mest populære løb i hovedstaden, herunder CPH Half, DHL Stafetten, Royal Run og det prestigefyldte Copenhagen Marathon. Udover disse store begivenheder står klubben også bag daglig atletik- og løbetræning, der henvender sig til løbere og atleter på alle niveauer, samt en række mindre løb, der bidrager til løbekulturen i København.

I 2023 er RAWBITE en stolt sponsor af frugt- og nøddebarer til flere af Spartas arrangementer, herunder Breakfast Run i Tivoli, Royal Run, Carlsberg Nordic Run, BMW Havneløbet samt Spartas 125-års jubilæumsløb. RAWBITE's partnerskab med Sparta Atletik & Løb styrker deltagernes oplevelse ved at tilbyde dem nærende og velsmagende produkter før, under og efter deres løb.

Dette samarbejde fortsætter i 2024, hvor RAWBITE igen er produktsponsor for Royal Run, hvilket er med til at cementere det stærke bånd mellem de to organisationer. Sparta Atletik & Løb er mere end blot en klub; det er en institution, der gennem over 100 år har inspireret generationer af løbere og atleter til at forbedre sig selv og deltage i nogle af landets mest ikoniske løbeevents.

RAWBITE Sparta Running

Hvorfor RAWBITE?

 "RAWBITE smager bare godt og giver god energi, inden man skal ud og løbetræne. De er nemme at have med. Faktisk er de perfekte, når man er på farten uanset om det er med løbeskoene på eller i kontorhabitten. Passer lige til den lille sult og kan være i løbelommen eller tasken”.

Hvorfor denne favorit bar?

“RAWBITE er perfekt når man er på farten uanset om det er med løbeskoene på eller i kontorhabitten. Passer lige til den lille sult og kan være i løbelommen eller tasken”.

Favorit RAWBITE

RAWBITE Cacao bar