Tre alternative bud på din vinterrejse

Tre alternative bud på din vinterrejse

Skiløb er super fedt!. Men der er også maser af gode alternative vinterdestinationer til dig, som skal have lidt variation til den aktive vinterrejse!
Mad der gør dig smuk!  Læse Tre alternative bud på din vinterrejse 2 minutter Næste Langrend: Den ultimative vintertræning

Skiløb er super fedt!. Men der er også maser af gode alternative vinterdestinationer til dig, som skal have lidt variation til den aktive vinterrejse!

Husky-ture i Norge

Hvis du altid har drømt om at fare gennem sneklædte landskaber, trukket af et energisk hold huskyer, så har vi fundet lige noget for dig! Fra den lille norske landsby Hemsedal, cirka 200 kilometer fra Oslo, kan du tage afsted og udforske den omkringliggende region på en hundeslæde. Spændt for i to rækker trækker mellem fire til otte huskyer slæden gennem sneen. Varmt pakket ind på et tykt rensdyrskind kan du læne dig tilbage og nyde det fantastisk smukke vinterlandskab. Og hvis du er særlig vovet, kan du tage en tur, hvor du selv holder tøjlerne og kontrollerer holdet. Nu er du advaret: det er sværere, end det ser ud! Læs mere her.

RAWBITE Husky trip

 

En nat på et ishotel

Verdens første ishotel åbnede i 1989 i den svenske landsby Jukkasjärvi, cirka 200 kilometer nord for polarcirklen. Oprindeligt bygget til en udstilling med isskulpturer, er det siden blevet en varemærke for Sverige. Arbejdet med det nye hotel starter hvert år i oktober, med møbler og skulpturer til soveværelserne lavet udelukkende af is. Selv sengene er isblokke. Men bare rolig: tykke lag af fluffy pels vil holde dig varm hele natten. Og hvad med aktiviteter i dagtimerne? Der er masser at lave, herunder udflugter med slæder drevet af hunde eller motorkraft, du kan også opleve rensdyrsafari – og med lidt held kan du måske se nordlyset på nattehimlen.

En anderledes storbyferie

Vi kan varmt anbefale en storbyferie, der er mere alternativ end de vanlige destinationer som London og Paris. Derfor har vi Marrakech på vores rejseliste! Eksotiske krydderier, farverigt tøj og travle markeder er en stor afveksling fra det lidt køligere vintervejr derhjemme. Og hvorfor ikke tage nogle af de kulørte farver med hjem i form af farvede pudebetræk, keramik eller babouches – de traditionelle marokkanske hjemmesko.

Pure Taste. Pure Joy.