RAWBITE indhold

Hvad indeholder vores RAWBITE barer?

RAWBITE barer fungerer som en perfekt snack til at have med på farten samt som mellemmåltid! Læs meget mere om, hvad vores barer indeholder.

RAWBITE barer fungerer som en perfekt snack til at have med på farten samt som mellemmåltid!

Alle vores barer er udelukkende lavet af tørrede frugter og nødder. Derudover er de ikke tilsat sukker (udover naturligt forekommende sukkerarter fra eksempelvis frugt). Dette er med til at gøre vores RAWBITE barer veganske, glutenfri og 100 % økologiske samt indeholder masser af fibre.

 

Vi mener, at “less is more”! Derfor har vi tre basisingredienser i vores barer:

 

DADLER - Dadler er værd at se nærmere på: De er mørkebrune og har generelt et ret enkelt udseende, men deres indhold er fyldt med overraskelser. Dadelpalmens tørrede frugter giver en frugtagtig smag og sødme, hvilket gør den til det ideelle grundlag for vores barer.

MANDLER - Mandler giver det essentielle “knas” i vores barer. De giver dig god energi og er dermed perfekte til din aktive livsstil, og til situationer hvor du skal presse eller udfordre dig selv. 

CASHEW - Cahsewnødders glatte konsistens er med til at gøre vores barer bløde. Deres milde smag matcher derudover perfekt med de andre ingredienser.

Alle vores barer består hovedsageligt af dadler og nødder. I de fleste barer bruger vi hovedsageligt mandler og cashewnødder – sammen eller hver for sig.

Er du interesseret i at vide mere om ingredienserne og ernæringsoplysningerne i en specifik bar? Så gå til “produkter” i hovedmenuen, og læs meget mere om din yndlingsbar.

Hvornår spiser man RAWBITE barer?

Vores barer er den perfekte snack til dit daglige liv, da den er nem at medbringe. Tanken bag RAWBITE var, at skabe en bar der kun indeholder få nøje udvalgte ingredienser. En bar der er fiberrig og smager lækkert. Den er velegnet til at overvinde din sult, og den fungerer perfekt før og efter en træning. RAWBITE barer tværer hverken ud eller smuldrer, og de bevarer deres tekstur ved både kolde og varme temperaturer. Dermed er de bare perfekte til at have med på farten!

Pure Taste. Pure Joy.