RAWBITE Beach

Sommerferie? Ja tak! Her er en liste over 15 ting, du bør pakke

Uanset om det er en storbyferie eller en badeferie, er disse items uundværlige og hører hjemme i enhver bagage. Vi elsker at rejse - hvem gør ikke? Men vi bryder os ikke om at glemme noget…

Hvorfor yoga er for alle Læse Sommerferie? Ja tak! Her er en liste over 15 ting, du bør pakke 3 minutter Næste Snacking ER tilladt!

Uanset om det er en storbyferie eller en badeferie, er disse items uundværlige og hører hjemme i enhver bagage. Vi elsker at rejse - hvem gør ikke? Men vi bryder os ikke om at glemme noget…

Hvis bare der ikke var dette kedelige emne: at pakke kufferten. Nogle sværger til at gøre det i sidste minut! Og smider alt i. Andre lægger bunker frem flere uger i forvejen. Ikke desto mindre sker det ofte, at netop en eller flere ting på denne liste mangler, og det vil du gerne undgå. Vi har lavet en tjekliste med 15 genstande, som du skal huske på, når du pakker!

 1. Opladere

Selvfølgelig fungerer intet uden dem. Hvis din kuffert skulle risikere ikke at ankomme på samme tid som dig, så tag oplader til din mobiltelefon med i håndbagagen.

 1. Nakkepude

Et must på enhver langdistance flyvetur! Du bør dog prøve den, inden du køber, for hvis du vil opnå søde drømme, skal den passe perfekt.

 1. Tørklæde

Den perfekte allrounder: beskytter mod dårlig luft under rejsen, og yderligere beskytter det dig mod for meget sol og varmer dig på kølige aftener.

 1. Lille toilettaske

Nyttigt at have alle de vigtige ting med i flyet såsom håndcreme, læbepleje, deodorant, rejsetandbørste etc.

 1. Ørepropper

Og du kan endda finde nogen, der ikke kun dæmper støj, men tilpasser sig det skiftende lufttryk, f.eks. kompenserer ved landingen. Top!

 1. Førstehjælpskasse

Skal strandfesten om aftenen springes over på grund af solskoldning, mavesmerter eller myggestik? Glem det!!

 1. Adapter til stikkontakten

Især uundværlig, når du rejser til udlandet.

 1. Vindjakke

Forestil dig, at du kører ind i et varmt land, og du føler lysten til at bestige et bjerg ved solopgang - uden en vindjakke vil det være ubehageligt frisk.

 1. Kopi af passet

Hvis dit pas bliver væk eller stjålet, kan du stadig identificere dig selv og få et nødpas hurtigere.

 1. Badesko

Så sten, søpindsvin og andre gener ikke ødelægger din badeferie!

 1. Vaskemiddel i rejseformat

Lige på den første dag er yndlingsskjorten svedig eller har en plet? Ingen panik, bare en hurtig vask i vasken, og så er den klar næste dag.

 1. Sovemaske

Er ikke kun nyttig i flyet…

 1. RAWBITE barer

Perfekt til rejser! Vores frugt- og nøddebarer er den ideelle snack, når flymåltidet er utilfredsstillende, og de er også den ideelle ledsager til ferieaktiviteter af enhver art.

 1. E-bøger

De fleste flyselskaber opkræver efterhånden smerteligt høje priser for bagage. En digital e-bogslæser sparer plads og masser af vægt.

 1. Vandtæt mobilcover

Din smartphone er ikke vild med sand, vand eller solcreme. Uanset om det er på stranden eller under vandet - etuiet giver også plads til kreditkort, kontanter eller ID.

RAWBITE ønsker dig rigtig dejlig sommerferie!

Pure Taste. Pure Joy.