RAWBITE Royal Run

RAWBITE x Royal Run 2024

Royal run er et årligt og traditionsrigt løb, arrangeret af Kong Frederik og hans familie med et ønske om at støtte op om en sund livsstil hos danskerne. Også i år er RAWBITE med!

Royal run er et årligt og traditionsrigt løb, arrangeret af Bevæg dig for Livet i samarbejde med kongehuset med et ønske om at støtte op om en sund livsstil hos danskerne. Siden den første udgave af Royal Run i 2018 er løbet blevet et årligt højdepunkt for tusindvis af danskere.  I år slår man igen deltagerrekorden, da 95.000 deltager i løbefesten. 

Royal Run tager plads i fem forskellige byer over hele Danmark, og i år står følgende værtsbyer klar til at tage imod løbeglade danskere: Brønderslev, Aarhus, Fredericia, Kalundborg og København/Frederiksberg. I alle fem byer har danskerne mulighed for enten at løbe eller gå 1 mil (1,6 km), 5 kilometer eller 10 kilometer.

I år er det femte gang, at Royal Run løber af stablen, og vi er glade for at kunne annoncere at RAWBITE står klar med varianten Protein Smooth Cacao. Alle deltagere vil få én bar ved målstregen. Således kan depoterne fyldes hurtigt op igen med en smagfuld bar, der indeholder 100 % rene ingredienser. 

Er du ikke kommet ordentligt igang med løbetræningen endnu? Så frygt ikke! Royal Run er et løb for alle - uanset alder og niveau. Det handler nemlig om at have det sjovt og nyde at være aktiv i fællesskab. Til Royal Run er det ikke sluttiden, der er omdrejningspunktet, men derimod fællesskabet og det at nå individuelle mål sammen. Netop derfor er RAWBITE og Royal Run det perfekte match. Royal Run's hjemmeside finder du inspiration til at komme i gang med at træne samt at finde et fællesskab at træne med. Læs mere her.

På samme måde er vores mission med RAWBITE at støtte en aktiv og sund livsstil hver dag. Så uanset om du er på vej på arbejde, har brug for en hurtig og velsmagende snack mellem måltiderne eller har brug for en ernæringsmæssig genopfyldning efter din træning - så kan RAWBITE barer støtte dig med 100 % rene ingredienser.

 

Vi håber at se dig ved målstregen 2. pinsedag d. 20. maj i en af de fem værtsbyer og fejre styrken af et stærkt og sundt fællesskab. 

Pure Taste. Pure Joy.