RAWBITE salat med græskar

RAWBITE salat med græskar

Som eksempel på en vegansk ret til buffeten har Asta Schack kreeret denne lækre salat med grillet hokkaidogræskar, granatæblekerner og RAWBITE Apple Cinnamon. Prøv den selv!

Som eksempel på en vegansk ret til buffeten har Asta Schack kreeret denne lækre salat med grillet hokkaidogræskar, granatæblekerner og RAWBITE Apple Cinnamon. Prøv den selv!

Ingredienser:

1 Hokkaidogræskar

2 tsk. olivenolie

1 Granatæble

4 Falafler (færdigkøbte eller hjemmelavede)

1 RAWBITE Apple Cinnamon

Citronsaft og olivenolie

Frisk rosmarin

Salt og peber

Tilberedning:

Forvarm ovnen til 200 grader. Halver græskarret og fjern kernerne. Skær det derefter i mindre stykker og læg dem på en bageplade med bagepapir. Dyp lidt olivenolie på, drys med salt og peber og læg de friske rosmarinkviste ved siden af på bagepladen. Bag græskar i ca. 20 minutter i ovnen. Lun samtidig falaflerne. Halver granatæblerne og ryst kernerne ud og stil dem side. Skær RAWBITE Apple Cinnamon i små stykker. Når hokkaidoet er færdigt, tag det ud og læg det på et fad. Tilføj granatæblekernerne, de lunede falafler og RAWBITE stykkerne. Til sidst kan du hælde lidt citronsaft og lidt olivenolie over. 

Velbekomme!