RAWBITE Snackbox

Nyt format - samme gode smag: RAWBITE Snackbox

ROSINEN - EN RYNKET LÆKKERBISKEN Læse Nyt format - samme gode smag: RAWBITE Snackbox 2 minutter Næste Beskyttelse af miljøet, vores barer og dig

Har du savnet dine kollegaer og dit kontor? Det har vi bestemt! Vi er glade for at kunne fejre kontorets comeback med vores nye produkt: Vores RAWBITE Snackbox.

Sharing is caring

Vores Snack Box indeholder ca. 45 individuelt indpakkede barer bestående af 15 g til dig og dit team. De fungerer som den ideelle snack til lange møder eller til kaffepausen, og de passer til den ernæringsmæssige livsstil, dine gæster og kollegaer end måtte efterleve.

Som alle vores andre RAWBITE-barer er de veganske, glutenfri, laktosefrie og uden tilsat sukker (produktet indeholder naturligt forekommende sukkerarter). Sødmen kommer kun fra den tørrede frugt og er altså et fantastisk alternativ til slik, kage eller småkager. Sidst men ikke mindst: Barerne hverken smuldrer eller tværes ud, hvilket har den betydning, at dit arbejdsområde ikke bliver fedtet ind.

Noget for enhver smag

Ikke kun de udnævnte chocaholics, men også atleterne blandt os, vil nyde dem - vores Snackbox findes i de populære varianter CACAO og PROTEIN:

CACAO - helt perfekt, når trangen til sød chokolade overtager dig. Bløde dadler, sprøde nødder og mørk kakao gør denne bar uimodståelig.

PROTEIN - En ideel bar for dig med en aktiv livsstil. Den velsmagende kombination af dadler, rosiner, græskarkerner, risproteinpulver, kakao og cashewnødder får dig igennem ethvert mødemarathon!

Office_box_cacao_protein

 

Stadig ikke overbevist ?

Hvis du ikke føler for at dele, så prøv i stedet vores 50 g barer, der kommer i ni lækre varianter! Perfekt til på farten og på forretningsrejser. Find din favorit her!

Pure Taste. Pure Joy.