RAWBITE madpakkeinspiration

Madpakkeideer – tænk ud af boksen!

Det kan være svært at pakke en velsmagende, nærende frokost med til skolen, uni, arbejde eller når du er på farten. Her er nogle tips til, hvordan du fylder din madpakke samt nogle nemme og inspirerende måder, du kan forberede dine on-the-go måltider på.
CASHEW - DEN FALSKE NØD, SOM VI ALLE ELSKER! Læse Madpakkeideer – tænk ud af boksen! 4 minutter Næste Fibre - gaven til maven

Første skridt på vejen til lækre madpakker er at finde en passende madkasse. Det lyder nemt, men det kan være sværere, end du tror. Og så: hvad skal man pakke? At forberede mad forud for dagen kan være en udfordring. Men bare rolig: Vi har din ryg!

Enkelt og lækkert: RAWBITE barer er den perfekte snack i din madpakke

Uanset hvor travl og energisk din livsstil er, bør du altid prøve at holde dig til en sund, fiberrig kost. Snup vores lækre frugt- og nøddebarer, og vi lover, at du vil være forberedt på alt, hvad dagen byder dig! Vi laver forskellige størrelser, så der altid er den perfekte RAWBITE-bar, der matcher din appetit. Du kender vores 50 grams barer, der fås i ni forskellige smagsvarianter. De er mættende og passer derfor godt som en god del af din madpakke.

Men udover vores vanlige barer, har vi også RAWBITE Snackbox, som indeholder 45 x 15 g minibarer - og således perfekte små snacks. For alle vores barer gælder: De er ikke klistrede, de smelter eller smuldrer ikke, så du kan holde dit skrivebord eller arbejdsplads ren og undgå madpletter og krummer på dine dokumenter eller tastatur.

Uanset om det er til skole, universitet, arbejde eller bare på farten: Der er altid plads til en af vores superlækre barer i enhver madpakke - eller du kan putte en i lommen.

De små barer kommer desuden i en fin Snackbox og er dermed perfekt til at have stående derhjemme, så det er nemt at snuppe en til alles madpakker.

Snackbox Cacao

 

Madkasseideer til store og små

Det første skridt er at skubbe undskyldninger som "ingen tid" eller "jeg orker ikke madpakker" ud af dit madforberedende ordforråd! En madpakke kan være super enkel - og den behøver ikke bestå af kedelige leverpostejsmadder. Tilbered for eksempel en ekstra portion af dit aftensmåltid og voila – frokosten til i morgen er klaret. En anden god idé er at smide alle dine grøntsagsrester i en wrap og dermed få et varieret måltid med den ekstra fordel at undgå madspild. Med den rigtige tilberedning kan du lave velsmagende måltider til at tage med uden at skulle bruge masser af forberedelsestid eller at skulle stå ekstra tidligt op.

Rawbite_lime_lunchbox

Rawbite_Apple Cinnamon_snack

Madpakkeinspiration fra jer til jer

I ved alt om madpakker ... på vores Instagram-konto rawbite_official bad vi jer dele jeres bedste tips til madpakker - og I leverede! Her er et rigt udvalg af inspiration at drage nytte af:

Rawbite Snack ideer

Vælg den rigtige madkasse – 5 tips:

Du bør nu være klar til at tilberede nærende måltider. Så hvad er den bedste måde at transportere dit velsmagende måltid på? Der er et bredt udvalg af beholdere, lige fra en simpel plastikbeholder til fancy bento-boxe. Her er nogle ting, du skal overveje, når du vælger den ideelle boks:

1. Mange metaldåser eller simple madkasser er ikke lækagesikre. For at undgå rod skal du sørge for, at beholderen har en tætningsring.

2. Ikke alle beholdere er egnet til mikrobølgeovnen. Mad i beholdere af rustfrit stål skal altid opvarmes på en tallerken.

3. Til supper og andre varme måltider kan du vælge en af de mange letanvendelige termokander.

4. Har du en madkasse af træ, bør du vaske den i hånden i stedet for at komme den i opvaskemaskinen. Den lange skylning med varmt vand inde i maskinen kan få træet til at svulme eller vride sig.

5. Hvis du vil tage forskellige ingredienser med dig (som yoghurt, frugt, müslisalat eller dressing), er madpakker i flere lag eller æsker i bento-stil en god løsning. På denne måde har alt sin plads og forbliver frisk.

Sæt tænderne i din frokostpause med vores mundrette RAWBITE-barer!

Pure Taste. Pure Joy.