En proteinbar er bedst som snack efter en hård træning eller som et energiboost under en lang træning. At spise en proteinbar kort efter endt træning kan hjælpe din krop med at reparere muskler og fremme restitutionen. Hvis du har behov for yderligere energi under træning, så prøv med en halv bar for at holde dit energiniveau oppe.

Kilde:
https://www.dise.online/

RAWBITE proteinbarer er udelukkende lavet af økologiske, plantebaserede ingredienser.

Hovedkilden til protein i barerne er risprotein, kombineret med nødder for ekstra knas og tekstur.

I RAWBITE Protein Crunchy Almond er det mandler, risproteinpulver og græskarkerner, der giver proteinerne.

I RAWBITE Protein Smooth Cacao finder du, udover risproteinpulver, solsikkefrø og cashewnødder.

Absolut! Planteproteiner er lige så effektive som animalske proteiner til muskelgendannelse efter træning, så RAWBITE er det perfekte valg for dem, der foretrækker at spise mere plantebaseret.

Vores proteinbarer indeholder plantebaserede proteiner, som leverer essentielle aminosyrer og mange vitaminer og mineraler, der er gavnlige for atleter. Plus de smager fantastisk, så du kan nå dine præstationsmål uden at gå på kompromis med smagen!

Kilde:
https://www.dise.online/hintergrund/eiwei%C3%9F/

Absolut ikke!

Alle ingredienserne er plantebaserede og bæredygtigt fremskaffede. Vi tror på, at naturen giver os al den næring og energi, vi skal bruge for at komme igennem en træning, og derfor har vi kun brugt rene ingredienser i vores proteinbarer. Alt er glutenfrit, vegansk og uden tilsat sukker eller kemikalier.

Vores ingredienser er den optimale base for vores velsmagende barer. Vi undgår kunstige farvestoffer og sødestoffer, derfor kan vi sige, at vores barer er 100 % rene og uden kunstige stoffer.

Begge barer har en base af risproteinpulver, rosiner og dadler, men der er også nogle forskelle:

Vores blå proteinbar "Smooth Cacao" er fyldt med cashewnødder, kakao og vanilje.

Den lyserøde bar "Crunchy Almond" består af græskarkerner, mandler og kakaonibs. Den blå bar "Smooth Cacao" indeholder 20 % protein og den lyserøde "Crunchy Almonds" har 21 % protein.

Vi har fjernet cashewnødderne og erstattet dem med mandler for mere knas – ligeledes har vi øget mængden af protein i baren. Dette er også grunden til, at Crunchy Almond Protein baren nu har fået stemplet "high in protein"

Vi har lyttet til vores brugere. Nogle af dem ønskede at prøve mindre RAWBITE-barer. Derfor har vi justeret størrelsen lidt for den nye proteinserie for at imødekomme efterspørgslen.

Vi tror på, at naturlige råvarer simpelthen giver den bedste sødme, derfor bruger vi frugternes sødme, uden kunstige ingredienser og sødestoffer. Vores dadler og rosiner dyrkes i sydens sol, hvilket forklarer den høje mængde sukker. Men derudover får du også mange fibre, når du spiser barerne, hvilket passer super godt til en aktiv livsstil.

RAWBITE barer er lavet af 100 % plantebaserede ingredienser, uden kunstige stoffer og kemikalier. Disse ingredienser har et begrænset proteinindhold. Samtidig ønsker vi at beholde den gode smag med de tilgængelige ingredienser og også holde vores opskrifter enkle.

Det betyder, at RAWBITE proteinbarer indeholder meget protein, de er velsmagende, og opskrifterne er forståelige.

Vi har en klar filosofi om, at vi ikke ønsker at tilsætte kunstige farvestoffer, sødestoffer eller andre kemisk fremstillede stoffer til vores barer. Derfor hævder vi, at barerne er 100 % rene på grund af de rene ingredienser, vi bruger. Vi garanterer 100 % Pure Taste and Pure Joy.