RAWBITE Raft team Ladies

RAFT TEAM DANMARK LADIES

“RAWBITE er en optimal snack til når du er på farten. Den giver både energi før træning samt fylder depoterne op efter træning. Derudover elsker vi, at RAWBITE er en snack uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler.”

Pia-Sophie Wolther Læse RAFT TEAM DANMARK LADIES 1 minut Næste MADY MORRISON
OM RAFT TEAM DENMARK LADIES

“Vi laver white water rafting, hvilket betyder rindende vand og mange bølger. Selvom vi ikke har de forhold i Danmark, har vi fundet en måde at bruge vandet i Københavns kanaler, så vi kan opnå en optimal træning samt livsstil.

I øjeblikket arbejder vi hårdt frem mod næste konkurrence, som er Euro Cup i Østrig i april, hvor vi håber på at kunne placere os i top 3, som vi har gjort de seneste 3 år. Derefter venter EM i Slovakiet til juli, hvor vi håber at kunne stifte et stærkt hold, der forhåbentligt kan give flere gode resultater.”

 

HVORFOR RAWBITE?

“RAWBITE er en optimal snack til når du er på farten. Den giver både energi før træning samt fylder depoterne op efter træning. Derudover elsker vi, at RAWBITE er en snack uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Vi har RAWBITE med overalt: i fitnesscenteret, ude at løbe og cykle, til træning i kanalerne i København, i lufthavnen – og på vandet ved træning og konkurrencer. Der er altid plads til en RAWBITE."