RAWBITE Mady Morrison

MADY MORRISON

“RAWBITE-barer har været en loyal følgesvend ved min side i årevis. De giver mig det energiboost, som jeg har brug for både før sportsaktiviteter, vandreture gennem balinesiske rismarker eller som en snack på farten. Uanset hvor rejsen går hen, er RAWBITE altid med.”

OM MADY

For at kunne præstere bedre og mere koncentreret – ikke kun på yogamåtten men også i hverdagen – spiller en naturlig og plantebaseret kost en vigtig rolle i mit liv. “RAWBITE-barer har været en loyal følgesvend ved min side i årevis. De giver mig det energiboost, som jeg har brug for både før sportsaktiviteter, vandreture gennem Balinesiske rismarkereller som en snack på farten. Uanset hvor rejsen går hen, er RAWBITE altid med. Frem for alt værdsætter jeg RAWBITEs naturlighed og det faktum, at de ikke indeholder tilsætning af kunstige smagsstoffer og industrisukker! Jeg elsker også forskelligheden af varianter, men hvis jeg skulle vælge en variant, ville det være APPLE CINNAMON, der minder mig om julen og min bedstemors æblekage :-)

HVORFOR RAWBITE?

Mady Morrison er en certificeret og passioneret yogalærer fra Berlin. Autentisk, humoristisk og afslappet vandrer hun gennem yoga- og fitnesslandskabet og har altid sit gode humør med!

“For mig har undervisning i yoga meget at gøre med personlighed og empati! Jeg engagerer mig 100%, og jeg vil altid mine yogaelever det bedste.. Jeg forsøger at skabe et sted, hvor mine yogadeltagere kan være frie uden at dømmes. Tillad dig selv bare at VÆRE!”

Mady underviser med utrolig lethed og autenticitet. Hendes yogatimer er meget strukturerede og udover kraftfulde og krævende øvelser, er der altid plads til afslapning og lethed samt en blid afslutning, der kulminerer i en behagelig Savasana.

“Der er intet bedre for mig end deltagernes klare øjne og taknemmelighed efter en yogasession. Ja, jeg elsker det jeg laver!” Mady Morrison har drevet en Youtubekanal i samme navn siden maj 2015 og er vokset til at være den mest succesrige Youtube-yogini i den tysktalende verden. Hendes gennemførte videoer inviterer dig til at blive hængende og overbevist med kvalitet, autencitet, passion og kreativitet. På Instagram, Youtube og Facebook giver Mady ikke kun indsigt i sin yogapraksis, men deler også content der omhandler rejser, fitnessrutiner eller øjeblikke med sine søde firbenede venner. Over 300.000 mennesker følger allerede med.

Kom med!