RAWBITE kalorier

Hvorfor det ikke kun skal handle om kalorier

De fleste af os kender det med at tælle kalorier, særligt her hvor sommeren står for døren. Vi begynder at kigge på, hvad vores mad indeholder, når det kommer til energiindhold.
RAWBITE Smoothie Bowl Læse Hvorfor det ikke kun skal handle om kalorier 2 minutter Næste Vi er vilde med mandler!

De fleste af os kender det med at tælle kalorier, særligt her hvor sommeren står for døren. Vi begynder at kigge på, hvad vores mad indeholder, når det kommer til energiindhold.

Kalorieindhold er et emne, der ofte popper op i vores markedsresearch. Flere udtaler, at de ikke ønsker at spise vores RAWBITE barer, da det er ”spild af kalorier”. Og ja en frugt- og nøddebar indeholder kun lidt færre kalorier end fx en chokoladebar, men er det så ikke lige meget hvilken en af de to, du vælger?

Det korte svar er: Nej, det er ikke helt lige meget ;-)

 

Ernæring spiller en stor rolle, når det kommer til en sund livsstil.

Om en bestemt fødevare skal være en del af en balanceret kost, afhænger af mere end blot kalorieindholdet. Der er meget mere at tage højde for – som fx ernæring. Det umættede fedt som findes i nødder kan påvirke blodcirkulationen og kolesterolniveauet positivt. Mættet fedt, som man finder i fx chokoladebarer har en negativ indflydelse på fedtindholdet i blodet. Vitaminer, mineraler og fibre er alle en del af en balanceret kost. Cashewnødder indeholder fx masser af magnesium ligesom dadler også gør, og magnesium er essentielt for at opretholde et sundt stofskifte og sunde muskler. Tilfældigvis er disse to ingredienser – nødder og dadler – de to hovedingredienser i vores RAWBITE barer.

Det samme antal kalorier i forskellige fødevarer fortæller altså ikke hele historien. Det giver god mening også at kigge på ernæringsværdien og særligt ingredienslisten.

 

Klar til sommer uden raffineret sukker

Og hvad kan RAWBITE så tilbyde i stedet? Ingen tilsat sukker (indeholder kun naturligt forekommende sukkerarter) og naturlige frugt- og nødder. Det produkterne ikke indeholder er lige så vigtigt, hvad de rent faktisk indeholder, og derfor kan en frugt- og nøddebar som RAWBITE ikke altid sammenlignes med fx en chokoladebar.

God smag og naturlige ingredienser er afgørende, når du og din krop har fokus på at blive sommerklar!

God sommer!

Pure Taste. Pure Joy.