RAWBITE Rasberry Cups

Nemme Granola Cups – veganske, glutenfrie & uden tilsat sukker

Sprøde, chokoladeagtige og supernemme at lave – disse Granola Cups er den perfekte snack til en lille pause eller som en sund dessert. Og ja, der findes masser af opskrifter derude på sunde kager og desserter, så hvorfor skal du lige præcis prøve disse af? Det skal du, fordi de er veganske, glutenfri og helt uden raffineret sukker

Peanut Butter Caramel Protein Brownies Læse Nemme Granola Cups – veganske, glutenfrie & uden tilsat sukker 3 minutter

Sprøde, chokoladeagtige og supernemme at lave – disse Granola Cups er den perfekte snack til en lille pause eller som en sund dessert. Og ja, der findes masser af opskrifter derude på sunde kager og desserter, så hvorfor skal du lige præcis prøve disse af? Det skal du, fordi de er veganske, glutenfri og helt uden raffineret sukker

Denne lækre opskrift er skabt af influencer og foodie Sarah Maria Straub, som altid imponerer os med sine enkle opskrifter og fantastiske kombinationer. Denne gang har hun brugt RAWBITE Cashew-barerne, som giver bunden en naturlig sødme og ekstra bid. Så hop i forklædet, find resten af ingredienserne frem - og så ellers i gang!

Derfor vil du elske disse Granola Cups:

✔ Du skal kun bruge få ingredienser
✔ Hurtige at lave og alligevel meget lækre
✔ Perfekte til meal prepping
✔ Superlækre med cremet chokoladefyld & friske hindbær

Ingredienser (til 6 Granola Cups)

Til granola cups:
🥜 2 RAWBITE Cashew-barer (alternativt brug en anden af dine RAWBITE favoritter)
🥣 100 g glutenfri havregryn
🥄 2 spsk mandelsmør
💧 2-3 spsk vand (efter behov for binding)

Til chokoladefyldet:
🍫 50 g vegansk mørk chokolade (mindst 70 %)
🥄 2 spsk mandelsmør
🧂 En knivspids salt
🍓 (Frosne) hindbær, ca. 15 g pr. Cup (NB. husk at koge dem først, hvis du bruger frosne)

Fremgangsmåde

1️⃣ Forbered granola cups:
Smuldr RAWBITE Cashew-barerne i små stykker og bland dem med havregryn og mandelsmør i en skål. Tilsæt 2-3 spsk vand lidt ad gangen, indtil massen hænger godt sammen.

2️⃣ Form & bag:
Fordel blandingen i muffinsforme og bag ved 160 °C varmluft i ca. 10 minutter, indtil de er let gyldne. Tip: Du kan også lave en sprød granola! Fordel blandingen på en bageplade og bag i 10 minutter.

3️⃣ Lav chokoladefyldet:
Smelt chokoladen over et vandbad. Rør mandelsmør og salt i, indtil du får en glat og cremet konsistens.

4️⃣ Fyld & afkøl:
Mos hindbærrene let og fordel dem i de afkølede granola cups. Top derefter med det varme chokoladefyld. Stil dine cups i køleskabet i ca. 20 minutter, indtil chokoladen er stivnet.

5️⃣ Nyd dem! 🥰

Ekstra tips:

Vil du have mere crunch? Drys hakkede nødder eller kakaonibs over chokoladefyldet.
Lyst til en anden fyldning? Prøv peanutbutter eller kokosyoghurt i stedet for chokolade.
Meal prep-tip: Granola cups kan opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet i op til 5 dage – perfekt til en sund uge!

Nyd det! 😍

Pure Taste. Pure Joy.