RAWBITE dadler

DATE WITH A DATE – ALT DU BEHØVER AT VIDE OM DADLER

Dadler er værd at se nærmere på: Mørkebrune og ret enkle udefra, men de er fulde af overraskelser indeni.
Oh happy Mama! Læse DATE WITH A DATE – ALT DU BEHØVER AT VIDE OM DADLER 2 minutter Næste Clean eating - tilbage til naturen

Dadler er værd at se nærmere på: Mørkebrune og ret enkle udefra, men de er fulde af overraskelser indeni. Dadelpalmens tørrede frugter (ja, dadler er en frugt) giver masser af frugtsmag og sødme, hvilket gør den til det perfekte grundlag for vores barer. 

Ørkenens brød

Som mange af os kan dadlen godt lide det varmt og vokser derfor hovedsageligt i Afrika, men også for eksempel i De Forende Arabiske Emirater. Dadlen bærer på grund af sin oprindelse tilnavnet “ørkenens brød”. De tåler meget høj varme, så du kan have dadler med dig rundt for at nyde dem når som helst – lidt ligesom vores velsmagende RAWBITE barer.

Dadler for atleter 

Dadlen er meget populær blandt topatleter som en snack. Den indeholder ikke kun magnesium og simple kulhydrater, men også kalium (1), som holder blodtrykket stabilt. Når det så er sagt, så er dadlen nem at have med på sportspladsen og hurtig at fordøje.

Forsød din dag

Udover at have mange funktioner fungerer dadler også som en sød ingrediens i lækre måltider. Hvis du ikke er fan af raffineret sukker eller kunstige sødestoffer, så prøv dadler i stedet! Pureret i frugtsmoothies, most sammen med mandler som bund til kager, eller blot som en snack i stedet for slik eller chokolade – dadlen vil forsøde din dag på alle måder! 

Pure Taste. Pure Joy.

(1) Al-Farsi, M. A., Lee, C. Y. (2008), Nutritional and Functional Properties of Dates: A Review. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 48:10, 877-887, DOI: 10.1080/10408390701724264.