SAYSKY x RAWBITE

RAWBITE x SAYSKY

RAWBITE har teamet up med det danske sportstøjmærke, Saysky, der sender små RAWBITE barer med ud sammen med deres bestillinger.
Surf på de svenske veje med Roadsurfer Læse RAWBITE x SAYSKY 2 minutter

RAWBITE har teamet op med det danske sportstøjmærke, Saysky, som vi er kæmpe fans af!

I perioder, fx i løbet af september 2024 får du smagsprøver på vores tre mini-barer: RAWBITE Smooth Cacao, Cashew samt Cacao, når du bestiller hos Saysky. Disse små barer er den perfekte ledsager til en aktiv livsstil og giver dig en nem, lækker snack på farten.

Uanset om du er på vej til træning, ude på en løbetur eller bare har brug for et energiboost om eftermiddagen, vil disse RAWBITE mini-barer holde dig mæt og tilfreds. Fyldt med økologiske, veganske ingredienser får du naturlig energi fra frugt og nødder. Med intet tilsat sukker (kun naturligt forekommende sukker fra frugterne) giver de en sund og velsmagende snack, der passer perfekt til Sayskys filosofi om at støtte en aktiv og sund livsstil.

Samarbejdet mellem RAWBITE og Saysky er helt naturligt. Ligesom Saysky hjælper atleter og fitnesselskere med at præstere deres bedste med kvalitetsudstyr, giver RAWBITE dem den næring, de har brug for, med få ingredienser og maksimal næringsværdi.

Så hvis du bestiller hos Saysky, så sørg for at prøve disse barer og mærk det energiboost, de kan give dig. Og hvis du endnu ikke har prøvet RAWBITE, så er det din chance for at opleve, hvordan en simpel, økologisk snack kan gøre en forskel i din dag.

Læs meget mere om Saysky og deres fantastiske sportstøj!

Pure Taste. Pure Joy.